ANKARA EN İYİ Masaj Salonu SPA Merkezleri, Ankara Masaj,

Masöz Ankara opsiyonları konusunda çok değişik alternatifler sunmaktadır. Son senelerde masaj çok büyük bir ilginin olması neticesinde masaj salonlarının sayısı artmıştır. Buna bağlı olarak çok sayıda kadın masöz de sektör içine giriş yapmıştır. Farklı beğeni ve zevklere hitap eden görünümler ile dikkat çekerler. Genellikle bir sınırları ya da tabuları söz konusu değildir. Tek görevleri erkek müşterilerinin tam anlamı ile rahat bir şekilde salondan ayrılmasını sağlamaktır. Ankara masözleri, son derece profesyonel  bir biçimde hizmet sağlarlar.

Ankara Masöz Özellikleri Nelerdir?

Ankara’daki masözler, farklı özellikleri ile müşterilerin değişik beğenilerine hitap etmektedirler. Kadın masözler her türlü masaj tekniği hakkında gerekli olan eğitimi almışlardır. Yani sertifikaları vardır. Ankara Masöz Bayanları Hijyene dikkat eden bu görevliler sayesinde birçok değişik masaj hizmetini başarılı bir biçimde almanız mümkündür.

Ankara Masözleri Ne Tür Hizmetler Verirler?

Ankara masaj hizmetleri konusunda geniş bir skala içinden seçim yapmak mümkündür. En çok tercih edilen masaj Klasik, harem ve köpük masajıdır. Bir diğer ismi kasık masajı olarak belirlenmiştir. Bayan masöz bunu, sadece ellerini kullanarak yapar. Yağ kullanılması gerekmektedir. Yağların insan sağlığına bir zararı yoktur. Kavrama ve hareket ettirme teknikleri ile gerçekleştirilir. Son derece vücudunuzu rahatlatacak bir masaj çeşididir.

Buna ek olarak anti stres masajı ile gerginliklerden kurtulmak mümkündür. Bali masajı bir diğer önemli tekniktir. Esneme sağlamaktadır. İsveç masajı ile kalbe daha fazla kan gitmektedir.

Ankara Masaj Fiyatları Nasıldır?

Ankara masaj fiyatları farklıdır. Masaj fiyatlarında çok farklı rakamlar karşımıza çıkar. Günümüzde en ucuz olan masaj türü klasik masajdır. Vücudun her bölümüne uygulanır. Hem ovalama hem de sıkma gibi teknikler ile yapılır. Fiyatı çok pahalı değildir. İsveç masajı ise biraz daha pahalıdır. Çünkü özel bir şekilde yapılır. Bunun yanı sıra uzmanlık isteyen Bali masajı, genellikle yüksek ücretlidir. Vücudun esnemesine yardımcı olmaktadır.

Leave a Reply